Despre noi

Home Despre noi

In cadrul website-ului cabinetului stomatologic IULIADENT ne propunem sa va informam asupra activitatilor si serviciilor dentare pe care cabinetul noastru le ofera.

IULIADENT nu reprezinta doar echipament modern, ci si o atmosfera prietenoasa. Am realizat ca este necesar sa adoptam o viziune complexa asupra pacientului si ne straduim sa oferim pacientilor nostri o sanatate dentara cat mai completa.

Misiunea cabinetului este de a oferi ingrijire dentara de calitate intr-un mediu relaxant, cu atentie pentru detalii si respect personal si profesional. Rolul nostru in medicina dentara este de a oferi maxima grija pacientilor nostri.

Tratamentul dentar in general este perceput ca ceva inconfortabil si cel mai putin popular tratament medical. Incercam sa cream o atmosfera placuta si amiabila, astfel incat vizita dumneavoastra in cabinetul noastru sa fie relaxanta si placuta!

Principiile cabinetului

Corectitudine : pacientii sint primiti intr-un cabinet onest unde li se recomanda doar tratamentul pe care medicul si l-ar recomanda lui insusi (fara tratamente suplimentare inutile)

Responsabilitate : se folosesc materiale atent selectionate si evaluate. Toate serviciile sunt oferite dupa ultimele tehnici disponibile. Toate instrumentele se sterilizeaza (distrugerea tuturor bacteriilor si virusurilor) conform cu cerintele actuale, inclusiv a turbinelor si pieselor de mina.

 Se ofera si se explica un plan de tratament, precum si o evaluare a costurilor, inca din primele faze de tratament (imediat din momentul in care se poate face o evaluare).